Over ons

Snoek Techniek is een jong en dynamisch bedrijf.
Snoek Techniek is gestart in April 2006.
De drijvende kracht achter Snoek Techniek is Gerrit Snoek.
Met de opleiding middelbaar beroepsonderwijs elektrotechniek en een aantal dienstjaren in de hef en hijstechiek heeft Snoek Techniek een eigen onderneming opgezet.
Ook in de Montage en installatietechiek heeft Snoek Techniek de nodige ervaring opgedaan.

Snoek Techniek is met name gespecialiseerd op de elektro-mechanische techniek, besturingstechniek en transporttechniek binnen de machinebouw en installaties. Daarnaast kan Snoek Techniek voor u storingen en problemen oplossen. Om de klant goed van dienst te zijn bieden wij u de mogelijkheid om ons in te huren ter assistentie van uw technische dienst.(vraag naar de mogelijkheden).
Snoek Techniek is tevens dealer van Teleradio afstandsbedieningen.
Door goed overleg met de klant wil Snoek Techniek haar klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Door middel van tekeningen en berekeningen wordt de klant duidelijkheid verschaft.

Ook technische keuringen kunnen wij voor u verzorgen. Gereedschapskeuringen en installatiekeuringen worden volgens NEN 3140 uitgevoerd. Ook keuringen van machines en CE-markering behoren tot het pakket. Ook inspecties van bovenloopkranen kunnen wij voor u uitvoeren, deze AMTEK- keuringen gebeurden onder toezicht van ABOMA. Snoek Techniek is persoonlijk VCA- gecertificeerd want persoonlijke veiligheid en een veilige werkomgeving zijn belangrijk voor U en ons. Daarom werkt Snoek Techniek met gekeurd materiaal en materieel. Naast de standaard uitrusting maakt Snoek Techniek gebruik van allerhande materieel zoals steiger, heftruck, hoogwerker, montagekraan etc. Snoek Techniek heeft het diploma CCVB voor beroepsgoederen vervoer. Ook het heftruck rijbewijs is in ons bezit.

Om de kwaliteit en vakmanschap te waarborgen is Snoek Techniek aangesloten bij bancheorganisatie van Uneto-VNI. Door middel van vakliteratuur en bezoek van brance-bijeenkomsten blijft de kennis op peil. Ook is Snoek Techniek lid van Aboma met betrekking tot de AMTEK-keuringen. Bedrijven die aangesloten zijn bij deze organisatie hebben opleiding gehad in inspectie van hijswerktuigen boven en onder de haak. Ook volgt Snoek Techniek regelmatig cursussen om de kennis op peil te houden. Snoek Techniek werkt samen met diverse collega-bedrijven.

Spreekt u dit aan neem dan contact op via 06-46321090 of vul het contactformulier in.

Over ons / Contactformulier Heer Mevrouw

Snoek Techniek  ~  Barneveldseweg 23  ~  6741 LH Lunteren  ~  T/F 0318 - 30 11 33  ~  M 0646 - 32 10 90

laden